Processning av växtbaserade livsmedel för bättre näring – aktuella Vinnovaprojekt och framåt
Sveriges innovationsmyndighet Vinnova bjuder in fyra projekt från satsningen "Framtidens goda och hållbara vardagsmat – Innovationer till stöd för svensk förädling av växtbaserade råvaror" och diskuterar utmaningar kring näring från växtbaserade produkter och hur processning kan göra produkterna hälsosammare.
Camilla Sjörs
Hållbara matsystem, Vinnova
Annette Almgren
grundare Hidden in Grains
Büsra Gültekin Subasi
Postdoctoral Researcher, Food and Nutrition Science, Chalmers
Rickard Albin
Innovationschef, Culinar
Paulo Teixeira
Chief Innovation Officer, Mycorena
No account? No problem.
and enjoy all the benefits.
One account. All devices.
My pages
Create an account on "My Pages" for a personalized fair experience! Once logged in, you can easily save your favorite exhibitors and interesting seminar programme that you don´t want to miss during your visit to the fair. An account is free of charge.
Are you an exhibitor?
Then you should proceed to Exhibitor Service Online. There you will find all the practical information for your participation. Log in to Exhibitor Service Online >>One account. All devices.